Over Denteam Group

Denteam Group bestaat uit tandartspraktijken, mondzorgklinieken en tandtechnische laboratoria door heel Nederland. Daarnaast hebben we een serviceorganisatie die praktijken ondersteunt op het gebied van HR, financiën en marketing.

Bekijk Denteam Group
Over ons | Denteam Group

Het ontstaan van Denteam Group

Denteam Group is ontstaan door de overname van een kliniek in het zuiden van Nederland en de overname van een achttal praktijken in het Westen en Oosten van het land. Vervolgens groeide de groep nog verder door overnames van diverse tandheelkundige ondernemingen. Om deze groei te faciliteren is er een serviceorganisatie opgezet op het gebied van HR, financiën en marketing.

Over ons | Denteam Group

Werken bij de nummer één mondzorg werkgever van Nederland

Werkgeluk hangt af van een aantal belangrijke zaken. Een werkomgeving die aansluit bij je behoeften en waarden, een uitdagend takenpakket met dito projecten en de mogelijkheid om te werken met hoogwaardige, professionele materialen en apparatuur. Wij bieden dat alles én meer.

Bij ons vind je een team dat niet alleen leuk is om mee te werken, maar elkaar ook inspireert en ondersteunt. Op die manier kun jij je werk op de best manier mogelijk uitvoeren. Daarnaast krijg je alle ruimte om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen.

BEKIJK ALLE VACATURES

Neem nu contact op!